/

Vreugde, gevoelig, timing…


Afgelopen week heb ik weer een zwangerschapsshoot mogen doen en dat was een leuke ervaring!!! Dit gezinnetje heeft al een kindje en ze hebben hem van te voren ingefluisterd dat hij ook op de foto komt, dat hij de buik van mama mag kussen en dat hij voor het eerst van zijn leventje met eten mag spelen. Zijn ogen konden bijna niet groter…! Eerst is het nog een beetje aftasten, hij wist mijnĀ  naam, met zo’n lief klein stemmetje “Roos komt foto’s maken”. Verlegen en nieuwsgierigheid voeren de boventoon bij dit kleine ventje. En enthousiasme bij de beide ouders. We gaan aan de slag en laten het mannetje wennen aan het licht en we proberen wat! Want met kinderen en foto’s maken lijkt het soms toch echt op proberen… timing is het codewoord!! En ik kan je vertellen er zitten een paar mooie foto’s bij! Ik ben bezig met de selectie van de foto’s en wat kleine bewerkingen zoals croppen, omzetten naar Zwart-Wit of een ander filter zodat de ouders kunnen kiezen wat ze het mooiste vinden!

Heerlijk om mee bezig te zijn, wat een vreugde bij de ouders, de straks grote broer en de fotograaf. En wat fijn om zoiets gevoeligs als een zwangerschap te mogen vastleggen!

Dank jullie wel!!

Schermafdrukken:

Screenshots

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>