/

Nieuw fotomateriaal geprobeerd


Na een wat rustigere fotografietijd, oftewel een drukke andere tijd ( ;-) ) heb ik het weer opgepakt en wilde ik een nieuw materiaal proberen om mijn klanten goed te kunnen voorzien van advies van het gebruik van verschillende materialen en verschillende stijlen van foto’s op. BijĀ Foto op Glas (http://www.fotoopglas.nl/) heb ik een foto besteld waarvan ik dacht dat die zich er voor zou lenen!

Ik vind hem echt erg mooi geworden, snel geleverd, compleet met ophangsetje (wat ik helaas tijdens de verhuizing ben kwijtgeraakt :( ).

 

Foto op Glas

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>