/

Op hout een gokje, en???


Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om je foto af te drukken. Glanzend papier, mat papier, met een beetje een pareleffect erin, op glas, op aluminium zoals ik de vorige keer omschreef. Nog nooit heb ik een foto op hout afgedrukt en ik kon me niet zo goed voorstellen hoe dat eruit zou komen te zien. Wat het effect is op de foto. Maar dit keer heb ik het gedaan!! Een foto van onze prachtige reis naar NYC op hout af laten drukken bij http://www.fotoophoutstunter.nl/.

En het resultaat mag er zijn!!! Check de bijgevoegde foto!

Foto op hout

Foto op hout

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>