/

Foto op Aluminium is mooi!


Via www.fotoopaluminium.nl (dochteronderneming van CanvasCompany) heb ik mijn eerste foto af laten drukken op, jawel…. Aluminium!!

Bestellen ging makkelijk en de levering snel, handig trouwens dat je gewoon zelf kunt aangeven of je hem thuis wilt laten bezorgen of dat je hem ergens wilt afhalen. Gezien mijn werktijden en uithuizig zijn heb ik voor het laatste gekozen en kon ik netjes mijn foto op Aluminium ophalen. Op donderdag besteld, dinsdag kon ik hem ophalen.

Het resultaat ziet er zo uit:

foto op aluminium

Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat. Benieuwd hoe het er in het echt uitziet? Neem contact met me op via de Contact pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>