/

Opnieuw geprobeerd


Goed, echt waar? Goed? Mwah… nog steeds niet helemaal. En het geduld? Dat heb ik niet… maar zal het nog even moeten hebben…

Uren heb ik er in gestopt, leuk? Mwah… jawel… best wel… maar het had leuker geweest als ik niet zo eigenwijs was of koppig… Dan had ik meteen de handleiding erbij gepakt en was ik sneller op het punt beland dan waar ik nu ben… Maar ja… zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar. Dit moet ik toch direct zelf kunnen zonder uitleg? Nou nee dus. Maar ik ben toch blij, want ik heb het opnieuw geprobeerd, een mooie template gevonden, zelfs al fotoos op gekregen, maar het contactform werkt nog niet… de mails komen niet aan. Balen… die en de background slider worden mijn volgende projectje! Het gaat me lukken!

3 thoughts on “Opnieuw geprobeerd

  1. Geen geduld en koppig? Dat klopt niet oke misschien soms wel, maar hé dat valt helemaal in het niets bij de mooie foto’s die jij maakt!! Ga zo door!

  2. Roos, alle begin is moeilijk! Ik herken je struggle en frustraties, maar met het juiste doel voor ogen en portie doorzettingsvermogen kom je vanzelf verder. Mooie foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>